Bedriftsaktivitet 2

Årlig middag
I begynnelsen av 2020 satte SW Label en stor fest for å ønske 2020 velkommen!Avanserte enkeltpersoner og lag ble berømmet på møtet. Samtidig er det fantastiske kunstneriske opptredener og lykketrekninger.SW-familiemedlemmer samlet seg for å feire det nye året.

God jul

God jul

God jul

Sommersport
I øyeblikket av epidemien tar vi mer hensyn til folks helse og gode leve-, arbeids- og treningsvaner.Så SW Label administrerte sommersporten på fabrikken.Alle slags morsomme sporter, la hvert medlem av teamet bli med dem, nyt moroa med sport, samhold og samarbeid.

God jul

God jul

God jul

Bursdagsfest
Alle er SW LABEL familiemedlemmer, vi vil holde bursdagsfest regelmessig, med forskjellige situasjoner for å sende ønsker og lykke til bursdagspersonen. Vi håper de trives i den store familien og gjør fremgang hver dag.

God jul

God jul

God jul

Reiser
Hvert år vil SW Label-teamet reise til steder av historisk interesse. Vi er alltid på vei for å forfølge drømmen og hyggeligheten.

God jul

God jul

God jul

Reiser til utlandet
SW Label-teamet dro til øya boracay på Filippinene for en hyggelig strandferie. Her likte vi ulike vannsporter, dykking, motorbåter, krabbebåter og lokale spesialiteter

God jul

God jul

God jul


Innleggstid: 21. mai 2020